30.04.2015 22:29

Pijnlijke nederlaag Napoli tegen laagvlieger

Napoli heeft in de Serie A donderdagavond een kostbare nederlaag geleden tegen laagvlieger Empoli. Het uitduel eindigde voor de huidige nummer vier van Italië in een 4-2 nederlaag.

De derde plek in Italië geeft recht op deelname aan de voorronde van de Champions League en door de nederlaag ziet Napoli het gat met nummer drie AS Roma oplopen tot vijf punten met nog vijf duels te spelen. In de laatste wedstrijden zal de ploeg van trainer Rafael Benítez alles op alles moeten zetten om nog bij de eerste drie te eindigen.

Empoli kwam in eigen huis al voor rust op een 3-0 voorsprong en gaf die zege niet meer uit handen. Massimo Maccarone,  Miguel Britos en Riccardo Saponara zorgden voor de treffers. Na rust kwam Napoli op 1-3 dankzij een eigen goal van Vincent Laurini, maar met nog negen minuten te spelen besliste een eigen doelpunt van Raúl Albiol het duel. In de slotminuut zorgde Marek Hamšík nog voor de 2-4.