03.05.2015 16:58

Duur puntverlies Lazio Roma tegen Atalanta

In de Serie A heeft Lazio Roma in de strijd om plek twee zondagmiddag duur puntverlies geleden. Lazio kwam op bezoek bij Atalanta niet verder dan een 1-1 gelijkspel en blijft daardoor derde.

Vijf minuten na rust kwam Atalanta in eigen huis op voorsprong dankzij een rake kopbal van Giuseppe Biava. Pas dertien minuten voor tijd voorkwam Marco Parolo met zijn goal dat Lazio helemaal zonder punten huiswaarts zou gaan. Edson Braafheid viel twintig minuten voor tijd in bij Lazio waar Stefan de Vrij ontbrak wegens een blessure. Door het gelijke spel bedraagt de achterstand op nummer twee en rivaal AS Roma, dat  zondag  wel won, één punt. Er zijn nog vier speelrondes te gaan in  Italië.

Inter, in de Serie A al zes wedstrijden op rij ongeslagen, kwam thuis niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Chievo Verona. Fiorentina klom naar plek vijf dankzij een overwinning op AC Cesena. Het treffen tussen Hellas Verona en Udinese eindigde in een 0-1 zege voor Udinese.