04.05.2015 16:02

'Ook ploeggenoot Sneijder in beeld bij Inter'

Mit der Hand vom Körper weggehalten
Mit der Hand vom Körper weggehalten

Internazionale wil hoge ogen gooien tijdens de aankomende transferperiode. Niet alleen Thiago Motta staat op het verlanglijstje, maar ook Felipe Melo kan rekenen op belangstelling van de huidige nummer acht van de Serie A. 

De 31-jarige Braziliaan vertrok in 2011 van Juventus naar het Turkse Galatasaray, maar keert nu wellicht terug naar de Serie A. Volgens Sky Sport Italia is de Braziliaan geïnteresseerd in een overstap naar Inter, aangezien hij graag wil samenwerken met Inter-trainer Roberto Mancini. Volgens het Italiaanse medium heeft Mancini afgelopen winter al geprobeerd om de Braziliaan naar Inter te halen, maar kwamen de clubs er destijds niet uit.

Felipe Melo heeft in Turkije nog een contract tot medio 2016. De middenvelder staat open voor een transfer, maar zal dan wel salaris moeten inleveren. Naar verluidt krijgt de Braziliaan nu ongeveer 6,5 miljoen euro per jaar en dat kan Inter niet betalen. Felipe Melo stond naast Juventus in het verleden ook onder contract bij onder meer Fiorentina en Real Mallorca. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner