16.05.2015 20:16

Inzaghi: "De club gaat beslissingen maken"

AC Milan-trainer Filippo Inzaghi trekt een moeilijk gezicht tijdens het competitieduel AC Milan - AS Roma. (09-05-2015)
AC Milan-trainer Filippo Inzaghi trekt een moeilijk gezicht tijdens het competitieduel AC Milan - AS Roma. (09-05-2015)

De prestaties van AC Milan zijn de laatste jaren niet al te best. Ook dit seizoen ligt een plek in de middenmoot in het verschiet voor de oud-topploeg in Italië. Filippo Inzaghi kan weleens aan zijn laatste weken als trainer bezig zijn.

"Ik spreek drie of vier keer per dag met Adriano Galliani (de algemeen directeur van AC Milan, red). Hij weet heel goed wat ik denk. Ik wil graag mijn werk voorzetten. De club gaat beslissingen maken en ik wil alleen het beste voor AC Milan", vertelde de oud-speler van de club op de persconferentie.

"Het zijn moeilijke tijden, maar we moeten altijd keihard blijven werken om er weer bovenop te komen. Ik ben gelukkig hier en zal altijd alles geven voor de club", zijn de duidelijke woorden van de ex-goaltjesdief. De problemen bij AC Milan zitten onder andere in de vele blessures.

"Natuurlijk ontstonden er problemen omdat we spelers als Stephan El Shaarawy, Riccardo Montolivo, Mattia De Sciglio of Ignazio Abate eigenlijk nooit hebben gehad. Met nog drie wedstrijden te gaan staat AC Milan momenteel op de tiende plek in de Serie A.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner