26.05.2015 16:57

Inzaghi: "Van Ginkel moet blijven spelen"

Filippo Inzaghi ziet Marco van Ginkel graag volgend seizoen nog terug bij AC Milan. De middenvelder keert in principe na dit seizoen terug bij Chelsea, maar Inzaghi hoopt op een terugkeer. 

De Nederlander kende een moeilijke start in Italië. De speler raakte opnieuw geblesseerd, waardoor de 22-jarige speler lang moest revalideren. De laatste weken is hij echter basisspeler bij Milan. "Jammer genoeg is hij geen speler van ons", zegt Inzaghi tegen de pers. "Hij heeft de laatste zeven of acht wedstrijden op rij gespeeld en we zien dat hij een geweldige speler is. Hij doet het ook erg goed op de trainingen."

Inzaghi heeft de hoop dat Chelsea de speler opnieuw wil verhuren. "Zij hebben namelijk al genoeg goede middenvelder en Van Ginkel moet wel wedstrijden blijven spelen. Ik hoop dat hij alsnog bij Milan kan blijven, voor ons is het zeker een versterking."

Van Ginkel speelde zeventien duels bij AC Milan, mede door blessureleed kon hij daar nog niet echt doorbreken. Toch heeft hij blijkbaar heeft hij genoeg indruk gemaakt op Inzaghi.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner