17.06.2015 18:45

Update: Vidal blijft in de Chileense selectie

De Chileense voetballer Arturo Vidal is opgepakt na een auto-ongeluk, omdat hij mogelijk met een slok op achter het stuur zat. De middenvelder had een middag vrij na de 3-3 tegen Mexico op de Copa América en reed zijn Ferrari in de prak in de buurt van hoofdstad Santiago, aldus Chileense media.

Volgens het Britse Sky News is Vidal vervolgens gearresteerd, omdat de politie vermoedt dat hij had gedronken. Op sociale media doen foto's de ronde waarop de rode sportwagen van de Juventus-speler met een uiteengereten linkervoorzijde in een stoffige berm staat. Vidal zou lichtgewond naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Vidal scoorde maandag tegen Mexico twee keer en is voorlopig de topscorer van het Zuid-Amerikaanse toernooi. Eerder deze maand speelde hij met Juventus nog de verloren finale van de Champions League tegen Barcelona.

Update: 17-06-2015: 18:45:

Arturo Vidal zal de resterende wedstrijden op de Copa América meemaken. De Chileen kwam deze week negatief in het nieuws nadat hij bij een auto-ongeluk betrokken was met zijn Ferrari. Naar verluidt was de middenvelder van Juventus onder invloed van alcohol.

De spelverdeler hoeft echter niet vertrekken van de bondscoach. Hierdoor kan Vidal de interlands tegen MExico en Bolivia gewoon meemaken. De Copa América wordt dit seizoen afgewerkt in Chili.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner