17.06.2015 15:33

'Atlético Madrid kan fluiten naar Tévez'

Atlético Madrid kan fluiten naar Carlos Tévez. De Argentijnse aanvaller van Juventus gaat niet in op het charmeoffensief van de Spaanse club en zet zijn loopbaan voort in zijn vaderland.

Verschillende media in Italië maken namelijk melding van het feit dat Tévez een akkoord heeft bereikt met Boca Juniors. De Argentijnse aanvaller gaat bij die club een contract tekenen voor drie seizoenen, waardoor Atlético Madrid achter het net vist. De aanvaller begon zijn carrière bij Boca Juniors en wil ook graag afsluiten bij die club. Tévez kiest relatief vroeg voor een terugkeer naar zijn vaderland. De Argentijn is namelijk pas 31 jaar oud.

Boca Juniors moet overigens nog wel tot een akkoord komen met Juventus. Naar verluidt wil de club uit Turijn ongeveer vijf miljoen euro ontvangen voor de oud-speler van onder meer Manchester United en Manchester City. Tévez heeft een succesvol seizoen achter de rug. De spits scoorde twintig competitietreffers namens Juventus en bereikte bovendien de finale van de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner