27.06.2015 09:36

Hiljemark begeeft zich richting uitgang PSV

Oscar Hiljemark is op de radar van enkele clubs uit de Serie A verschenen. De middenvelder ziet logischerwijs een transfer naar de Italiaanse competitie wel zitten. De Zweed moet zich bij PSV namelijk tevreden stellen met een plek op de bank en enkele invalbeurten.

"Ik houd constant contact met mijn zaakwaarnemer en weet dat de clubs die interesse hebben hier (Jeugd EK, red.) ook zijn geweest", vertelt Hiljemark in gesprek met Aftonbladet. Zowel Genoa als Sassuolo zouden Hiljemark naar Italië willen halen. Afgelopen seizoen kwam Hiljemark niet verder dan elf wedstrijden in het eerste elftal van de Eindhovenaren.

"Overigens wil ik niet meer weten dan dat er interesse is en dat de clubs zijn geweest", gaat Hiljemark verder. Vlak voor het Jeugd EK met Zweden voerde de speler een gesprek met PSV. "We hebben een goed gesprek gevoerd. Als er iets moois voorbijkomt, ga ik zeker luisteren. PSV zegt dat ze me niet per se willen verkopen, maar ze zullen wel meedenken als er een interessante optie voorbijkomt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner