29.06.2015 22:17

Mihajlović heeft vertrouwen in zijn avontuur

Siniša Mihajlović sloot zijn voetbalcarrière af bij Inter en werd daar vervolgens assistent-trainer, maar zeven jaar later staat hij aan het roer bij aartsrivaal AC Milan. De trainer heeft er vertrouwen in dat hij goed werk kan verrichten in Milaan.

"Ik ben naar AC Milan gekomen omdat ik ervan overtuigd ben dat ik het goed kan doen. Ik heb er vertrouwen in dat ik dat ook ga doen", vertelde de nieuwe trainer van de club op een bijeenkomst aan de Italiaanse media. "Mijn impact op de wereld van AC Milan? Ik kan dat nog niet weten, omdat ik alleen nog maar met het management van de club te maken heb gehad", is Mihajlović eerlijk.

"Voor de fans zal het allemaal afhangen van de resultaten. Als iemand wint, zijn ze goed en als ze verliezen zijn ze slecht. Het werkt overal zo, maar dat is geen probleem." Voor Mihajlović komt er nu een nieuwe dimensie in de tweestrijd in de Serie A tussen de twee ploegen uit Milaan. 

"Ik zal eraan denken als we richting de derby tegen Inter gaan. In mijn carrière dacht ik twee keer per seizoen aan deze wedstrijden en dat zal ik ook dit jaar doen." Mihajlović volgde Filippo Inzaghi op, die vanwege de matige resultaten werd ontslagen. De international van Joegoslavië tekende een tweejarig contract.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner