05.07.2015 14:35

Preses Fiorentina woedend op Internazionale

Vicevoorzitter Paolo Panerai is woedend op Internazionale. Het bestuurslid van Fiorentina kan het namelijk niet verdragen dat Inter probeert om Mohamed Salah los te weken bij de Serie A-club. Salah wordt op dit moment gehuurd van Chelsea en begint na de zomer aan zijn tweede seizoen bij Fiorentina.

Inter probeert dat te voorkomen en wenst de aanvaller over te kopen van Chelsea. Via twitter laat Panerai weten daar absoluut niet van gediend te zijn. "Beste Giovanni, Salah is de druppel. We kunnen niet langer accepteren dat regels overtreden worden en dat die regels blijkbaar niks waard zijn", zo richt hij zijn woorden aan Inter-voorzitter Giovanni Malagò.

"Als voetbalclubs transparant zijn, zou Internazionale moeten degraderen", gaat Panerai verder. "Van wie is het geld van Internazionale, het geld dat van de Kaaimaneilanden komt? UEFA-voorzitter Michel Platini weet dat Internazionale de regels heeft verbroken. Door Salah en door andere spelers die miljoenen hebben gekost. Dit is het moment om een statement te maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner