19.07.2015 20:15

Bacca: "Milan mee terugnemen naar de top"

Carlos Bacca poseert op een peperdure auto met een sjaal van zijn nieuwe werkgever: AC Milan. (19-07-2015)
Carlos Bacca poseert op een peperdure auto met een sjaal van zijn nieuwe werkgever: AC Milan. (19-07-2015)

AC Milan baarde opzien met het aantrekken van twee wereldspitsen. Luiz Adriano en Carlos Bacca moeten in Milaan voor de doelpunten zorgen volgend seizoen. De Colombiaan is trots op het feit dat hij nu in het shirt van de Italiaanse club speelt.

"Ik ben blij en ik ben trots dat ik hier ben om te spelen met voetballers van wereldklasse. Ik wil veel goals scoren voor AC Milan en de club mee terugnemen naar de top", stelt de spits op de clubwebsite van de Italianen. "Ons eerste doel is om ons te kwalificeren voor de Champions League en om het gevecht aan te gaan in een strijd om de Italiaanse titel."

Bacca had de clubs voor het uitzoeken na twee geweldige seizoenen bij Sevilla. "Ik koos voor AC Milan vanwege hun ambitieuze project en omdat het een geweldige club is, de grootste in Italië. Ik kan aan de fans vertellen dat ik altijd honderd procent zal geven om de doelstellingen die we onszelf hebben gesteld, te behalen."

De Colombiaanse spits speelde in zijn thuisland, in België en in Spanje en wist overal aan de lopende band te scoren. Bijzonder genoeg maakte Bacca zijn debuut in de Champions League nog niet. Volgend seizoen zal dit debuut ook niet ontstaan, aangezien het AC Milan niet lukte om zich vorig seizoen te kwalificeren voor een Europees eindtoernooi.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner