22.08.2015 22:49

Basisspeler Kishna scoort voor Lazio

Ricardo Kishna heeft zijn eerste wedstrijd in de Serie A bekroond met een treffer. De oud-aanvaller van Ajax droeg met een doelpunt bij aan de zege van Lazio Roma op Bologna (2-1).

Kishna greep zijn kans in de basisformatie en tekende voor 2-0. Even daarvoor bracht Lucas Biglia de thuisploeg op voorsprong. Matteo Mancosu verkleinde vlak voor de rust de achterstand voor Bologna.

Kishna speelde de hele wedstrijd voor Lazio. Ook Stefan de Vrij maakte de negentig minuten vol voor de formatie uit de hoofdstad van Italië. Hij was hersteld van de hoofdblessure die hij afgelopen dinsdag opliep tijdens een duel met Bayer Leverkusen in de play-offs van de Champions League. De Vrij werd toen met een brancard het veld gedragen.