06.09.2015 10:46

Juventus houdt vertrouwen na valse start

Na vier kampioenschappen op rij staat Juventus in het nieuwe seizoen van de Serie A op een gedeelde zestiende plaats. De Oude Dame wist nog niet te winnen in de eerste twee wedstrijden, maar van paniek in Turijn is geen sprake.

"We zitten nog maar aan het begin van het seizoen en wat de stand nu zegt, betekent niet heel erg veel", stelt algemeen directeur Beppe Marotta in de Italiaanse media. "We moeten nu keihard terugslaan met een overwinning op Chievo Verona in het komende weekend. Dat zal het fundament vormen voor een comeback", houdt de beleidsbepaler vertrouwen in Juventus.

"We geloven nog steeds dat we de titel kunnen pakken in Italië, we spelen niet voor spek en bonen dit seizoen." Juventus was de laatste jaren oppermachtig in Italië en verloor vorig seizoen bijvoorbeeld maar drie keer. De club bereikte afgelopen jaar ook de finale van de Champions League, maar verloor van FC Barcelona. Dit seizoen werden de Italianen in het kampioenenbal gekoppeld aan Manchester City, Sevilla en Borussia Mönchengladbach.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner