13.09.2015 15:04

Hellas bezorgt Torino eerste puntenverlies

Torino heeft zondag in de derde wedstrijd van het seizoen de eerste punten verspeeld in de Italiaanse Serie A. De uitwedstrijd tegen Hellas Verona eindigde in 2-2. Luca Toni zette de thuisploeg vlak na rust uit een strafschop op voorsprong, waarna Daniele Baselli een kwartier later gelijk maakte. Vijf minuten later werd het via Juan Ignacio Gomez weer 2-1, waarop het vlak daarna via Afriyie Acquah toch weer gelijk werd.

Na de uitzege op Frosinone en de thuiswinst op Fiorentina heeft Torino zeven punten. Hellas staat op twee na het verlies bij Genoa en het gelijkspel in eigen huis tegen AS Roma.

Sampdoria - Bologna werd zondag afgelast omdat het veld in Genua onbespeelbaar was vanwege overvloedige regenval.