19.09.2015 22:49

Derde treffer AC Milan is Palermo teveel

Zonder de gepasseerde Nigel de Jong heeft AC Milan zaterdag in de Serie A een zwaarbevochten overwinning geboekt op Palermo. De thuisploeg gaf tot twee keer toe een voorsprong uit handen, maar de 3-2 van Carlos Bacca een kwartier voor tijd bleek genoeg voor de winst. De twee doelpunten van Palermo kwamen van de Zweedse middenvelder Oscar Hiljemark (ex-PSV).

Bacca opende na twintig minuten de score in San Siro, maar Hiljemark trok de stand even later gelijk. Giacomo Bonaventura zorgde kort voor rust voor een nieuwe Milanese voorsprong. Hiljemark bracht Palermo in de 72e minuut opnieuw langszij, maar drie minuten later was Bacca wederom trefzeker. Die derde tegentreffer was Palermo teveel.

De Rossoneri staan met zes punten uit vier wedstrijden in de middenmoot van de Italiaanse competitie, Palermo bleef met zeven punten in de subtop hangen.