21.09.2015 20:15

Blessureproblemen stapelen zich op bij Juve

De ziekenboeg van Juventus raakt voller en voller. De huidige landskampioen van de Serie A, overigens ontzettend slecht gestart in Italië, moet naast Sami Khedira, Kwadwo Asamoah, Claudio Marchisio  en Morata ook Mario Mandžukić missen in de komende weken.

De van Atlético Madrid overgekomen spits liep in de afgelopen competitiewedstrijd van Juventus een spierblessure op in zijn dijbeen, waardoor hij de komende weken niet inzetbaar is voor de Oude Dame. Juventus won deze week van Genoa en pakte daarmee past de eerste driepunter in de Serie A.

Mandžukić was afgelopen week nog belangrijk in de Champions League, waarin hij scoorde tegen Manchester City. De Italianen wonnen het duel uiteindelijk met 2-1. Juventus speelt de komende weken tegen promovendus Frosinone Calcio, concurrent SSC Napoli en in de Champions League neemt de ploeg het op tegen Sevilla. 

Volgende maand speelt Juventus een belangrijke wedstrijd tegen Inter, dat momenteel de koploper is in Italië. Mandžukić zal dan hoogstwaarschijnlijk weer aangesloten zijn bij de selectie van Juventus, net als Morata.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner