14.10.2015 14:58

'Keuze De Vrij: operatie of spelen met pijn'

Stefan de Vrij staat voor een lastige keuze in zijn carrière. De mandekker kan zijn sterke seizoen bij Lazio Roma een vervolg geven ondanks een blessure, maar op termijn kan dit problemen opleveren voor de Nederlander.

Volgens het Italiaanse Il Messaggero heeft De Vrij groen licht gekregen van de medische staf, maar daarbij werd de centrale verdediger wel gewaarschuwd dat er een risico aan verbonden was. De Vrij raakte vorige maand geblesseerd aan zijn enkel tijdens een interland van het Nederlands elftal en is nu al langer dan verwacht bezig met zijn revalidatie. 

De Vrij is aankomende zondag mogelijk inzetbaar voor Lazio Roma, als de ploeg het opneemt tegen Sassuolo Calcio in de Serie A. Bij een eventuele rentree bestaat echter het risico dat De Vrij zwaarder geblesseerd raakt. De Nederlandse verdediger kan ook kiezen voor een operatie, maar dan is hij de komende drie maanden uitgeschakeld. Hiermee zou hij de volledige Europese campagne van Lazio Roma missen en bijvoorbeeld de topwedstrijden tegen AC Milan, Juventus en Inter. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner