18.10.2015 20:10

Pogba gewoon in de basis bij Inter - Juventus

De interlands van Frankrijk miste hij in de interlandperiode, maar Paul Pogba is op tijd fit voor de kraker in de Serie A tussen Inter en Juventus. De Fransman haakte afgelopen week geblesseerd af met pijn aan de enkel, maar start gewoon in de basisopstelling.

Pogba miste dit seizoen nog maar één helft voetbal bij Juventus, alleen tegen Chievo Verona begon de Franse oud-speler van Manchester United op de bank. Zondagavond vormt hij samen met Claudio Marchisio en Sami Khedira een blok op het middenveld en Patrice Evra en Juan Cuadrado op de flanken. Khedira speelt pas zijn tweede Serie A-wedstrijd in dienst van Juventus. Simone Zaza en Morata moeten voor de doelpunten zorgen, Paulo Dybala en Mario Mandžukić beginnen op de bank.

Bij Inter krijgt Mauro Icardi nog steeds het vertrouwen. De goaltjesdief scoorde vorig seizoen aan de lopende band, maar heeft het dit seizoen, met twee goals in zes wedstrijden, nog moeilijk. In de as van het veld heeft de thuisploeg het bikkelharde duo Gary Medel en Felipe Melo staan. Medel en Felipe Melo zetten de lijnen uit vanaf het middenveld. 

Inter kan bij winst weer de koploper in de Serie A worden, aangezien ACF Fiorentina eerder op de zondag verloor. De wedstrijd is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner