21.10.2015 15:58

'Van der Wiel op verlanglijstje van Inter'

Gregory van der Wiel zoekt afspeelmogelijkheden tijdens het competitieduel Stade de Reims - Paris Saint-Germain. (19-09-2015)
Gregory van der Wiel zoekt afspeelmogelijkheden tijdens het competitieduel Stade de Reims - Paris Saint-Germain. (19-09-2015)

Mogelijk komt er snel een einde aan het avontuur van Gregory van der Wiel bij Paris Saint-Germain. De Nederlandse verdediger van de Franse grootmacht staat namelijk in de belangstelling van Inter.

Het contract van Van der Wiel loopt aankomende zomer af, waardoor Paris Saint-Germain Van der Wiel in januari moet verkopen als het nog wat wil verdienen aan de Nederlandse rechtsback. Volgens Corriere dello Sport hoopt Inter Van der Wiel in januari voor een zacht prijsje over te nemen van Paris Saint-Germain.

Mocht Van der Wiel naar Inter verkassen dan moet hij de concurrentiestrijd aangaan met onder meer Davide Santon en Martín Montoya. Laatstgenoemde kwam afgelopen zomer over van FC Barcelona en speelt momenteel op huurbasis voor Inter, maar Montoya kwam echter nog geen enkele minuut in actie namens de hoofdmacht van Inter. 

Van der Wiel verruilde in de zomer van 2012 Ajax voor Paris Saint-Germain. Tijdens zijn eerste drie seizoenen bij de Parijzenaars kreeg hij redelijk wat speeltijd, maar tijdens het huidige seizoen kwam Van der Wiel pas tot twee competitieduels.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner