24.10.2015 22:44

Inter verspeelt voor tweede keer koppositie

Inter heeft zaterdagavond verzuimd alleen op kop van de Serie A te komen. De club moest in de uitwedstrijd tegen Palermo genoegen nemen met een gelijkspel (1-1), waardoor de ploeg niet aan kop komt in Italië. In de vorige speelronde speelde de ploeg ook al gelijk tegen Juventus (0-0), waardoor het wederom geen eerste werd in de Serie A.

Ivan Perišić schoot Inter na een uur spelen nog wel op voorsprong, op aangeven van invaller Jonathan Biabiany. Alberto Gilardino tekende zes minuten na de openingstreffer echter alweer voor de gelijkmaker in Sicilië. Vervolgens werd er niet meer gescoord. Inter eindigde de wedstrijd met tien man, nadat Jeison Murillo tien minuten voor tijd zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg.

Inter komt door het gelijkspel in punten gelijk met ACF Fiorentina. De lijstaanvoerder speelt zondag echter nog voor eigen publiek tegen AS Roma.