11.11.2015 16:40

Pirlo maakt einde aan transfergeruchten

Andrea Pirlo is gefocust tijdens het competitieduel New York City FC - New England Revolution. (25-10-2015)
Andrea Pirlo is gefocust tijdens het competitieduel New York City FC - New England Revolution. (25-10-2015)

Andrea Pirlo heeft een einde gemaakt aan de geruchten rondom zijn toekomst. De Italiaanse middenvelder van New York City FC zou in de belangstelling staan van Internazionale.

Het lijkt er echter niet op dat Pirlo van plan is om terug te keren naar de Serie A. De inmiddels 36-jarige middenvelder zou in januari een aantal maanden op huurbasis voor Inter kunnen spelen omdat de Major League Soccer pas in maart aan een nieuw seizoen zal beginnen. Het lijkt er op dat Pirlo daar geen trek in heeft. De Italiaan heeft via zijn officiële Twitter account een verzoek gedaan om de geruchten te stoppen.

Pirlo tweette een drietal foto's met daarbij de tekst: 'Eindelijk weer aan het werk' om vervolgens af te sluiten met de hashtags #StopRumors #PirloStyle. De Italiaanse routinier speelt sinds juli in de Major League Soccer en heeft er inmiddels dertien wedstrijden namens New York City FC opzitten. In het verleden stond Pirlo onder contract bij Inter, maar pas bij AC Milan en Juventus bloeide Pirlo op tot een voetballer van wereldklasse.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner