25.11.2015 14:32

'Juventus gaat weer shoppen bij Real Madrid'

Isco kan juichen tijdens het Champions League-duel Real Madrid - Paris Saint-Germain. (03-11-2015)
Isco kan juichen tijdens het Champions League-duel Real Madrid - Paris Saint-Germain. (03-11-2015)

Juventus gaat in januari weer shoppen bij Real Madrid. De landskampioen van Italië heeft nadrukkelijk belangstelling voor de Spaanse middenvelder Isco.

Volgens Tuttosport zal Juventus zich in januari melden bij Real Madrid voor Isco. De Spanjaard kan de derde speler in de selectie van Juventus worden met een verleden bij Real Madrid. Afgelopen zomer vertrok Sami Khedira transfervrij van Real Madrid naar Turijn. Álvaro Morata vertrok een jaar eerder vanuit de Spaanse hoofdstad naar Juventus.

Volgens het Italiaanse medium is een transfer van Isco niet ondenkbaar. De Spanjaard komt sinds de terugkeer van Gareth Bale en James Rodríguez steeds minder aan spelen toe bij Real Madrid. Juventus wil Isco, die in een eerder stadium al in verband werd gebracht met een transfer naar Arsenal en Manchester City, in januari in eerste instantie huren. Juventus wil wel een optie tot koop in de deal opnemen.

De Spanjaard viel afgelopen weekend tijdens El Clásico (4-0 overwinning voor FC Barcelona) vooral op door vijf minuten voor tijd een domme rode kaart te pakken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner