30.11.2015 21:02

Fiorentina geraakt niet voorbij Sassuolo

Fiorentina heeft maandagavond puntenverlies geleden in de Serie A. De nummer drie van de ranglijst kwam in Reggio Emilia niet langs Sassuolo, dat dit seizoen goed presteert. De eindstand was 1-1.

Fiorentina kwam snel op voorsprong. De Spanjaard Borja Valero opende de score namens de bezoekers na vijf minuten. Nog voor rust maakte Sergio Floccari met een kopbal gelijk. De Kroaat Sime Vrsaljko gaf de voorzet. In de tweede helft kans over en weer, maar geen doelpunten.

Ook het slotoffensief van de club uit Florence had geen succes. Toch kan die de tweede plaats definitief overnemen van Napoli. Dan moet het team van coach Maurizio Sarri later op de avond voor eigen publiek wel verliezen van koploper Internazionale.