15.12.2015 09:30

Lazio-trainer wil niet praten over toekomst

Lazio Roma-trainer Stefano Pioli kon maandagavond weinig over zijn toekomst zeggen. De ploeg van de Nederlanders Stefan de Vrij, Wesley Hoedt, Ricardo Kishna en Edson Braafheid wist voor de zevende keer op rij niet te winnen in de Serie A.

Na afloop van het duel met Sampdoria (1-1) werd Pioli gevraagd of hij bang was om zijn baan kwijt te raken. "Op die vraag kan ik geen antwoord geven", zei Pioli tijdens de persconferentie. "De club heeft tot nu toe vertrouwen in mij getoond en het team staat achter mij. Ik snap jullie vragen en zorgen, omdat we opnieuw over een negatief resultaat praten, maar het team kon gewoon niet uitvoeren wat we wilden."

Lazio Roma leek maandagavond te gaan winnen, maar in de slotfase scoorde Ervin Zukanović namens Sampdoria de gelijkmaker. "Dit was geen pech, het is onze fout dat we niet hebben gewonnen. We deden ons best, maar op dit moment hebben we niet de rust om beter te spelen. Ik ken de kwaliteiten van mijn spelers, maar we doen momenteel niet waar we toe in staat zijn. Wat de ploeg doordeweeks op het trainingsveld presteert, komt er op het veld niet uit. Dit was een cruciale wedstrijd. We begonnen niet slecht, maar toen werden we nerveus. Ik ben niet gedemoraliseerd, gewoon teleurgesteld. Geen enkele kans dat we onze koers wijzigen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner