16.12.2015 21:18

Jovetić blij met speelminuten in de Serie A

Stevan Jovetić kon niet aarden bij Manchester City, waardoor The Citizens in de zomer besloten om de spits uit Montenegro te verhuren aan Inter. Hoewel Jovetić in de Serie A de doelpunten niet aaneen rijgt, is hij wel blij met de speelminuten die hij in Milaan krijgt.

"Mijn relatie met coach Manuel Pellegrini was goed, we hebben nooit ruzie gehad", zegt Jovetić in het Italiaanse televisieprogramma Undici. "Ik vond wel dat ik meer had moeten spelen. Dat vond ik toen en dat vind ik nu nog steeds. Als ik fit was kreeg ik geen echte kans, als ik scoorde werd ik na een uur weer gewisseld. Dan is het gewoon heel lastig om jezelf echt te bewijzen.”

De spits maakte in twaalf optredens vier doelpunten voor Inter. Bij Manchester City maakte Jovetić in twee seizoenen elf goals. "Ik vind de Premier League een mooie competitie, het is daar makkelijker voor een spits dan in Italië. Hier krijg je bijna geen ruimte."

Zoals het nu staat, keert Jovetić aan het einde van het seizoen terug in Manchester. De Montenegrijn heeft nog een contract tot medio 2018 bij de Engelse grootmacht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner