22.12.2015 14:13

Strootman: "Weet pas meer over een maand"

Kevin Strootman weet nog niet wanneer hij zijn rentree op het voetbalveld maakt. De middenvelder van AS Roma is nog steeds geblesseerd en waagt zich niet aan een voorspelling.

Via zijn eigen Facebook-pagina laat hij via een video weten wat zijn status is en blikt hij terug op het moment dat het gebeurde. In het duel tegen SSC Napoli scheurde hij namelijk zijn kruisband af. "Het belangrijkste is om bij het begin begin te beginnen", opent hij. Strootman denkt namelijk dat hij de blessure eerder opliep. "We speelden tegen Frankrijk met het Nederlands elftal. Ik had last van mijn knie en ik ben er toen uit gegaan. Ik wilde namelijk niet geblesseerd raken." 

In het duel daarop raakte hij echter alsnog geblesseerd. "Drie dagen later speelden we tegen Napoli. Opzicht ging het wel goed. Alleen ik kreeg net een zetje waardoor ik mijn kruisband scheurde", zo denkt hij. Strootman keerde later terug tegen ACF Fiorentina, maar opnieuw ging het mis. Een operatie volgde. "Het is nu drie maanden geleden dat ik ben geopereerd. Het gaat tot nu toe goed. Over een maand kan ik pas zeggen waar ik sta. Of ik kan meetrianen of wanneer ik weer een wedstrijd kan spelen."

Bekijk hieronder het volledige interview
 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner