06.01.2016 14:50

'Italiaanse clubs willen bankzitter Fellaini'

Marouane Fellaini is mogelijk bezig aan zijn laatste dagen bij Manchester United. De Belgische middenvelder, die af en toe ook als aanvaller wordt gebruikt, staat in de belangstelling van veel topclubs uit de Serie A.

Inter, Juventus en AS Roma zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van Fellaini. Dat melden verscheidene Italiaanse media, waaronder La Gazzetta dello Sport. AC Milan heeft ook interesse in de Belg. Een poging van de Milanezen om Fellaini te huren is naar verluidt mislukt.

Juventus wil zich pas in de strijd om de Belg mengen als Simone Zaza is vertrokken. Hij wordt op dit moment in verband gebracht met een overgang naar West Ham United. AS Roma zal ook nog niet direct in actie komen, want de club uit de Italiaanse hoofdstad wacht de situatie van Miralem Pjanić af.

Inter stelt zich afwachtend op en richt zijn pijlen niet direct richten op Fellaini, die onder Louis van Gaal vaker op de bank moet plaatsnemen dan hem lief is. Fellaini begon dit seizoen pas in vijf competitiewedstrijden in de basis. Van Gaal bracht de Belg daarnaast vijf keer als invaller binnen de lijnen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner