06.01.2016 15:05

De Roon met Atalanta onderuit bij Udinese

Tijdens het competitieduel Atalanta - SSC Napoli kijkt Marten de Roon wat moeilijk, want hij kijkt tegen de zon in. (20-12-2015)
Tijdens het competitieduel Atalanta - SSC Napoli kijkt Marten de Roon wat moeilijk, want hij kijkt tegen de zon in. (20-12-2015)

Atalanta is er woensdagmiddag niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen bij Udinese Calcio. Hoewel een doelpunt van Marco D’Alessandro het een kwartier voor tijd nog spannend maakte, ging Udinese met de volle buit aan de haal.

Udinese en Atalanta openden in Udine de voetbalwoensdag in de Serie A. De topclubs, waaronder Inter, Juventus en AS Roma, komen later op de dag in actie. De supporters van Udinese konden na een kwart wedstrijd voor het eerst juichen, toen de Fransman Cyril Théréau de score opende. Hij maakte zijn zesde doelpunt van het seizoen.

Op slag van rust verdubbelde Stipe Perica de score. Hij speelde anderhalf jaar op huurbasis bij NAC Breda en wordt inmiddels een jaar aan Udinese Calcio verhuurd. Tegen Atalanta maakte hij zijn tweede doelpunt van het seizoen. D’Alessandro scoorde een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer, maar de gelijkmaker bleef uit. Marten de Roon speelde bij Atalanta de hele wedstrijd mee.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner