09.01.2016 20:07

Lazio Roma doet Fiorentina pijn in titelrace

ACF Fiorentina heeft duur puntenverlies geleden in strijd om de koppositie in de Serie A. De formatie uit Florence ging in eigen huis met 1-3 onderuit tegen Lazio Roma, waar Wesley Hoedt de hele wedstrijd speelde en Edson Braafheid invaller was.

Het vuurwerk werd pas laat uit de kast gehaald bij Fiorentina - Lazio Roma. Baldé Diao Keita had de uitploeg vlak voor rust op een 0-1 voorsprong gezet, maar in de laatste paar minuten werd er nog drie keer gescoord. Eerst was het Sergej Milinković-Savić die zijn ploeg met de 0-2 de winst leek te bezorgen, maar Facundo Roncaglia deed zowaar iets terug en maakte het nog spannend. Felipe Anderson gooide met de 1-3 de wedstrijd echter in het slot. 

Lazio Roma kan als middenmoter de punten bijzonder goed gebruiken. De ploeg, waar ook Ricardo Kishna onder contract staat, komt door de driepunter op vijf punten van de plekken die recht geven op Europees voetbal aan het einde van het seizoen. Fiorentina moet angstvallig toekijken hoe SSC Napoli en Inter uit kunnen lopen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner