24.01.2016 14:48

Fiorentina weet weer eens te winnen

Fiorentina heeft zondagmiddag op eigen veld met 2-0 gewonnen van Torino. In beide helften viel er een doelpunt. Door de overwinning neemt de ploeg van Paulo Sousa de derde plaats over van Inter.

De overwinning op Torino was wel weer nodig. De laatste weken ging het minder bij de Paarsen. Tegen Lazio Roma en AC Milen werd verloren, waardoor de achterstand op de koplopers groter werd. Torino was juist bezig aan een goede serie met vier punten uit twee wedstrijden. Toch moest Torino zondag haar meerdere bekennen in Fiorentina.

De thuisploeg kwam na 24 minuten spelen op een 1-0 voorsprong door een goal van Josip Iličič. Zeven minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Gonzalo Rodríguez de 2-0 voor zijn ploeg. De nieuwe aanwinsten, Christian Tello, Tino Costa en Mauro Zárate waren nog niet van de partij.