02.02.2016 20:25

Khedira uitgeschakeld door dijbeenblessure

Sami Khedira gaat tijdens de wedstrijd Chievo Verona - Juventus met pijn naar de grond en zal moeten worden gewisseld. (31-01-2016)
Sami Khedira gaat tijdens de wedstrijd Chievo Verona - Juventus met pijn naar de grond en zal moeten worden gewisseld. (31-01-2016)

Sami Khedira zal de komende weken niet in actie komen voor Juventus. De Duitse middenvelder kampt met een dijbeenblessure en zal daardoor in ieder geval de topwedstrijd tegen SSC Napoli aan zich voorbij moeten laten gaan.

Het is niet de eerste keer dat Khedira dit seizoen geblesseerd is. De middenvelder kwam deze zomer over van Real Madrid en deed in de Serie A slechts  iets meer dan de helft van de wedstrijden mee. Zondag begon de Duitser in de basis tegen Chievo Verona (0-4), maar moest hij na een helft spelen het speelveld verlaten.

Of Khedira nou wel of niet speelt: Juventus is de laatste maanden ongenaakbaar in Italië. De overwinning tegen Chievo Verona was de twaalfde zege op rij in de Serie A. SSC Napoli heeft nog een voorsprong van twee punten, maar de club uit Napels moet over elf dagen op bezoek bij Juventus. SSC Napoli heeft de komende tijd een zwaar programma, want naast het duel met De Oude Dame neemt het team van Maurizio Sarri het de komende drie weken op tegen Lazio Roma, AC Milan en ACF Fiorentina.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner