29.02.2016 14:31

'Auto-ongeluk maakt einde aan seizoen Niang'

Mario Balotelli (l.) en M'Baye Niang (r.) hebben een onderonsje tijdens het competitieduel AC Milan - Udinese. (08-02-2016)
Mario Balotelli (l.) en M'Baye Niang (r.) hebben een onderonsje tijdens het competitieduel AC Milan - Udinese. (08-02-2016)

AC Milan kan dit seizoen waarschijnlijk geen beroep meer doen op M'Baye Niang. De Franse aanvaller van AC Milan is geblesseerd geraakt tijdens een auto-ongeluk.

In de nacht van zaterdag op zondag is Niang betrokken geraakt bij een verkeersongeluk. Volgens verschillende Italiaanse media is de Fransman daarbij geblesseerd geraakt aan zijn enkel en schouder. De aanvaller is waarschijnlijk twee maanden uitgeschakeld, waardoor de kans klein is dat Niang dit seizoen nog in actie komt namens AC Milan.

De blessure komt op een vervelend moment voor Niang. De jonge Fransman kon de laatste tijd rekenen op een basisplaats van AC Milan-trainer Siniša Mihajlović. Niang vormde samen met Carlos Bacca een duo, waardoor Mario Balotelli en Luiz Adriano genoegen moesten nemen met een plek op de bank. De Fransman staat sinds de zomer van 2012 onder contract bij AC Milan, maar werd tussendoor ook op huurbasis overgedaan aan Montpellier HSC en Genoa CFC. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner