01.03.2016 09:47

Sarri in zak en as: "Dat is buitengewoon"

SSC Napoli-trainer Maurizio Sarri geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Napoli - AC Milan. (22-02-2016)
SSC Napoli-trainer Maurizio Sarri geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Napoli - AC Milan. (22-02-2016)

SSC Napoli-trainer Maurzio Sarri heeft het vertrouwen in de titel verloren. Sarri zag Juventus een sterke reeks neerzetten, waardoor De Oude Dame inmiddels weer koploper is in de Serie A.

Napoli kwam maandagavond niet verder dan een gelijkspel (1-1) tegen Fiorentina. Juventus had zondagavond al met 2-0 van Internazionale gewonnen. "Als Juventus zijn huidige vorm vasthoudt, denk ik niet dat we die club nog kunnen inhalen. Het feit dat we slechts drie punten achter staan op Juventus vind ik al een prestatie op zich", zei Sarri na afloop van het duel met Fiorentina.

Juventus begon matig aan het huidige seizoen, maar is inmiddels helemaal terug. "Juventus heeft van de afgelopen zeventien wedstrijden zestien keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Dat is buitengewoon. We moeten ook niet vergeten dat Napoli vorig seizoen nog 24 punten onder Juventus eindigde. Als Juventus dit vasthoudt, wordt het een lastig verhaal voor ons. Als ik iets anders zou zeggen, zou ik arrogant zijn. We moeten zelf weer gaan winnen en hopen dat zij wat foutjes maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner