05.03.2016 22:54

Napoli herstelt zich op tijd tegen Chievo

SSC Napoli heeft de druk in de Italiaanse competitie weer volledig bij Juventus gelegd. De ploeg uit Napels kwam tegen Chievo terug van een vroege achterstand en won met 3-1.

Vorige week liet Napoli door een gelijkspel tegen Fiorentina (1-1) het gat naar de koploper uit Turijn groeien tot drie punten. Juventus moet zondag nog aan de bak en dus is de stand nu in punten weer even gelijk.

Tegen Chievo was het Nicola Rigoni die namens de middenmotor de score opende in de tweede minuut. Vier minuten later stond het echter alweer gelijk dankzij topscorer Gonzalo Higuaín. Vlad Chiriches zorgde voor rust al voor de voorsprong voor Napoli en met nog twintig minuten te gaan, bouwde José Callejón die verder uit.