18.03.2016 09:13

Reina wenst loopbaan af te sluiten bij Napoli

Doelman Pepe Reina in actie tijdens de topper in de Serie A tussen Napoli en Juventus. (13-02-2016)
Doelman Pepe Reina in actie tijdens de topper in de Serie A tussen Napoli en Juventus. (13-02-2016)

Pepe Reina denkt op dit moment bij zijn laatste club onder contract te staan. De doelman van Napoli geniet in Italië en sluit graag zijn loopbaan af bij de nummer twee van de Serie A. Het liefst neemt de 33-jarige afscheid met de landstitel.

"De kans is groot dat Napoli mijn laatste club is. Maar ik wil hier niet stoppen zonder met de Scudetto in handen te hebben gestaan. Dat zou me zo ongelofelijk trots maken", vertelt de Spanjaard in gesprek met Corriere dello Sport. Reina begon zijn loopbaan onder de lat van FC Barcelona, waarna hij ook op de loonlijst stond bij Villarreal, Liverpool en Bayern München.

Bij Napoli steekt de keeper goed in zijn vel.  "Vanaf dag één voel ik hier liefde. De vonk met Napoli sloeg direct over, zowel bij mij als mijn familie. We voelden ons hier binnen een mum van tijd thuis. Napels is een heerlijke stad om te wonen."

In Napels speelt Reina samen met spits Gonzalo Higuaín. "Hij behoort tot de vijf beste spitsen ter wereld. Higuaín is een ongelofelijke speler en een essentieel onderdeel in onze aanvalsmachine. Dat zou hij overigens bij elke club zijn. We mogen onze handen dichtknijpen dat hij bij ons speelt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner