31.03.2016 12:08

Raiola schat waarde Moreno op 15 miljoen

Héctor Moreno in actie tijdens het Champions League-duel tussen PSV en CSKA Moskou. (09-12-2015)
Héctor Moreno in actie tijdens het Champions League-duel tussen PSV en CSKA Moskou. (09-12-2015)

De bekende zaakwaarnemer Mino Raiola is deze week voor zaken in Turijn. Met Juventus heeft hij gesproken over potentiële aankopen. Een van de namen die genoemd werd, is die van PSV-verdediger Héctor Moreno.

Volgens Raiola is Moreno een betere voetballer geworden in Nederland, maar als Juventus een bod wil doen, moet het diep in de buidel tasten. "Hij zou goed bij Juventus passen, want Moreno is goed vooruit gegaan. PSV is wel een rijke club en Juve zou minimaal vijftien miljoen euro moeten neertellen", aldus de zaakwaarnemer in de Italiaanse krant Gazetta dello Sport.

Daarnaast raadde Raiola ook nog een andere speler van PSV aan. "Houd trouwens ook Jeffrey Bruma in de gaten, zijn defensieve partner bij PSV. Hij is geen cliënt van mij, maar hij is enorm gegroeid." Een transfer van Bruma ligt niet heel erg voor de hand, aangezien de international van Nederland vorige maand een nieuw contract tekende.

Moreno en Bruma zijn allebei een vaste waarde bij PSV. De Mexicaan kwam vorige zomer over van het Spaanse Espanyol en heeft het ogenschijnlijk goed naar zijn zin. Mede door de sportieve prestaties in Europa van de Eindhovenaren, is Moreno bereid langer bij PSV te blijven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner