03.04.2016 11:31

Succescoach Juve in gesprek over contract

Massimiliano Allegri blijft mogelijk langer aan als trainer van Juventus. De Italiaan staat sinds 2014 voor de groep van de Oude Dame, leidde de club vorig seizoen naar de finale van de Champions League en gaat binnenkort praten over zijn contract.

"Als we een vrije middag hebben dan zal ik een ontmoeting met de clubleiding hebben en gaan we praten. Ik heb hoe dan ook nog een contract voor een jaar, zij zijn blij en ik ook", stelt Allegri in de Italiaanse media. De oud-trainer van AC Milan kreeg in 2014 de zware taak om Antonio Conte op te volgen, die erg veel succes had bij Juventus, maar koos voor het bondscoachschap van Italië. Met goede prestaties in Europa en het kampioenschap in de Serie A doet Allegri het echter meer dan prima.

Ook dit seizoen stevent de club weer af op de titel. De huidige oefenmeester van Juventus rekent zich nog niet rijk. "Wedstrijd winnen is absoluut niet makkelijk en het wordt nog moeilijker aan het einde van het seizoen", denkt Allegri. "In deze fase van het seizoen is het resultaat nog belangrijker en ik heb de spelers mijn complimenten gegeven omdat het winnen van twintig van de laatste 21 wedstrijden een knappe prestatie is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner