21.04.2016 11:31

Spalletti: "Totti deed wat ik hem vroeg te doen"

AS Roma-trainer Luciano Spalletti en Francesco Totti liggen naar verluidt in de clinch met elkaar, maar woensdagavond was de coach van AS Roma bijzonder blij met de levende legende van AS Roma.

AS Roma nam het op tegen Torino en keek vier minuten voor tijd tegen een 2-1 achterstand. Spalletti bracht Totti in de ploeg, waarna AS Roma uiteindelijk met 3-2 won dankzij twee treffers van de 39-jarige aanvaller. "Totti deed wat ik hem vroeg te doen, ik weet dat hij dat in zich heeft. Totti is de perfecte speler voor situaties als deze, wanneer het team het spel domineert. Hij heeft de kwaliteit om een wedstrijd om te keren", aldus Spalletti op de clubsite van AS Roma.

"Als Totti het veld opkomt, geeft dat niet alleen de spelers een boost, maar het hele stadion", aldus Spalletti, die niet van plan is om de 39-jarige legende een basisplaats te geven. "Vanuit mijn oogpunt moet ik rekening houden met factoren als loopvermogen, maar als het team vast dreigt te lopen op een tegenstander, is er geen betere speler dan Totti."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner