07.05.2016 14:06

"Juve op hetzelfde niveau als Bayern en Barça"

Massimiliano Allegri tekende afgelopen vrijdag een nieuw contract bij Juventus. De trainer van de Italiaanse kampioen kan niet wachten op het nieuwe seizoen en legt de lat hoog.

"Juventus zit op dit moment op hetzelfde niveau als Bayern München, Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid, dus ik zie niet in waarom een speler zou willen vertrekken bij Juventus. We kunnen volgend seizoen nog wel stappen maken: niet alleen qua kwaliteit, maar ook qua mentaliteit. Vergeet niet dat we in de zomer spelers van clubs als Palermo, Sassuolo en Olympique Marseille hebben gehaald." 

"Het had even tijd nodig voordat zij de mentaliteit van Juventus begrepen", ging de Italiaanse oefenmeester verder op het digitale thuis van de Turijnse club. "Of ik veel wensen heb voor de transferzomer? Absoluut niet, we hebben een solide basis, zoals we ook aan de resultaten hebben kunnen zien. Het is niet gemakkelijk om deze selectie nóg sterker te maken, dus we moeten geduldig zijn en kijken of we misschien twee of drie versterkingen kunnen vinden", aldus Allegri.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner