10.07.2016 10:10

Dankbare Bouy verlangt duidelijkheid van Juve

Na een jaar vol voetbal in de Eredivisie is Ouasim Bouy weer aangesloten bij zijn oorspronkelijke werkgever Juventus. De middenvelder is de Italiaanse club dankbaar, maar wil wel snel duidelijkheid over zijn voetbaltoekomst.

"Voor mij is duidelijkheid nu belangrijk. Ik ben Juventus natuurlijk dankbaar voor de manier waarop ze met mij zijn omgegaan na mijn knieblessure. Daar zit natuurlijk ook een bepaalde loyaliteit aan. Maar nu is het voor mij goed dat ik duidelijkheid heb. Ik wil gewoon spelen", zo stelt Bouy in gesprek met De Telegraaf.

Afgelopen seizoen kwam Bouy tot 26 wedstrijden in de Eredivisie, in zijn carrière speelde de oud-speler van Ajax nog nooit zoveel wedstrijden achter elkaar. Een terugkeer naar PEC Zwolle, of Nederland in het algemeen, behoort tot de mogelijkheden. "Alles is een optie in mijn ogen. Ik wil dat ook duidelijk maken. Ik ben PEC erg dankbaar, ik heb het daar op het hoogste niveau kunnen laten zien in Nederland. Dat was heel belangrijk. Ik heb daar prettig gewerkt met alle mensen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner