28.08.2016 09:30

Milik kan geluk niet op na goals: "Een droom"

Oud-Ajacied Arkadiusz Milik liet zaterdagavond voor het eerst zijn scorende vermogen zien in Italië. Mede door twee doelpunten van de Pool won SSC Napoli met 4-2 van AC Milan. Voor Milik is het openen van zijn scoreboekje een droom die uitkomt.

"Scoren was geweldig, maar twee keer scoren was bijna als een droom. Ik droomde ervan om te scoren bij mijn debuut in San Paolo", kijkt de aanvalsleider naar zijn eerste duel in het stadion van SSC Napoli. Milik speelde ook me in de wedstrijd tegen Pescara Calcio, maar kwam toen niet tot scoren.

"Ik ben heel blij", gaat het weer over het duel met AC Milan. "Ik hoop dat ik verder kan gaan op deze weg. Ik wil mijn doelpunten opdragen aan de club, het team, alle fans en natuurlijk mijn familie. Het gevoel met het publiek is vanaf het begin al geweldig. Iedereen heeft me gesteund", aldus de oud-spits van onder anderen Bayer Leverkusen en Ajax.

Milik moet in Napels de man van bijna honderd miljoen opvolgen, maar veel stress brengt dit niet met zich mee. "Ik voel geen druk door de vergelijking met mijn voorganger Gonzalo Higuaín. Ik wil gewoon goed spelen en alles geven. We staan aan het begin van het seizoen en ik wil mijn best doen en tonen wat ik kan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner