08.09.2016 21:59

Perišić: "Niet makkelijk voor Frank de Boer"

Internazionale kent geen goede competitiestart in de Serie A. De ploeg van Frank de Boer heeft na twee duels slechts één punt en wordt volop bekritiseerd in Italië. Volgens aanvaller Ivan Perišić verdient De Boer meer tijd.

Inter verloor met 2-0 bij Chievo Verona en kwam in de thuiswedstrijd tegen Palermo niet verder dan 1-1. De ploeg van De Boer staat na twee speelrondes op een teleurstellende vijftiende plaats in de Serie A. "De start van dit seizoen is zeer zeker teleurstellend. Het is niet gegaan zoals we verwachtten", erkent Perišić in gesprek met Sky Italia. "We hebben verschillende nieuwe spelers en een nieuwe trainer, dus ik denk dat het langzaamaan beter zal gaan. Het was ook niet makkelijk voor Frank de Boer, hij had maar twee weken om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen."

"We moeten het gewoon beter doen en beginnen met winnen. Te beginnen met de wedstrijd tegen Pescara, dat is het enige waar het nu om draait. We hebben alles in handen om de drie punten mee naar Milaan te nemen", laat een vastberaden Perišić weten. Zondag neemt Inter het op tegen Pescara Calcio. Ook die ploeg staat na twee duels op één punt.

ne[project:vgzm;] {endif}
Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner