09.09.2016 10:29

Barbosa geniet van eerste weken bij Inter

Gabriel Barbosa maakte deze zomer de overstap naar Internazionale. De Braziliaan heeft zijn ogen uitgekeken in zijn eerste weken op Italiaanse bodem. De aanwinst van Frank de Boer voelt zich helemaal thuis bij zijn nieuwe club.

"Ik kreeg een prachtig welkom op het vliegveld van de fans van Inter. Om eerlijk te zijn had ik niet zoveel mensen verwacht", laat hij aan de Braziliaanse media weten. "Er waren honderd of tweehonderd mensen speciaal op mij aan het wachten. Ik had niet veel tijd om iets te doen in Milaan, maar ik heb ergens gegeten met vrienden en daar stonden ook fans voor het raam. Ik was erg blij met dit welkom, het motiveert me. Ik heb zin in deze uitdaging en wil me bewijzen bij Inter."

De Boer koos ervoor om Barbosa niet in te schrijven voor de Europa League: "Het ging er om dat Inter mij meer tijd in Italië wilde laten doorbrengen. Het team zal veel reizen tijdens de groepsfase en de club wil dat ik me aanpas aan mijn nieuwe thuisland. Daarnaast heb ik deze zomer geen vakantie gehad en krijg ik juni volgend jaar pas weer rust. Inter heeft me op elke manier verrast. Ze zorgen voor alles, zelfs dingen waar je niet aan denkt. Ik wilde in Europa spelen, maar dit is pas het begin. Ik kan de toekomst gewoon overal meedoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner