19.09.2016 19:31

Chelsea-doelwit blijft voorlopig in Napels

Kalidou Koulibaly heeft zijn contract bij Napoli met twee jaar verlengd tot 2021. De Italianen maken de verlenging van de verbintenis voor de felbegeerde stopper maandagmiddag wereldkundig via de clubwebsite.

Een beknopt statement op het digitale thuis van de Napolitanen maakt melding van het nieuws over de 24-jarige international van Senegal, dat door voorzitter Aurelio De Laurentiis via Twitter de wereld in werd geholpen. "Ik ben blij te kunnen mededelen dat Koulibaly zijn contract met Napoli tot 2021 heeft verlengd", verzekert de kleurrijke preses zijn volgers op het sociale netwerk.

Het nieuws komt enigszins als een verrassing. Deze zomer nog leek Koulibaly nog gefrustreerd over het gebrek aan voortgang in gesprekken over contractverlenging en vertelde hij in de Franse sportkrant L’Equipe zelfs dat een vertrek waarschijnlijk was. Interesse van Chelsea leidde vervolgens echter niet tot een transfer en door dit nieuws lijkt het erop dat de verdediger voorlopig behouden blijft voor de Serie A.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner