26.09.2016 15:00

De Boer krijgt complimenten van Inter-legende

Internazionale-trainer Frank de Boer geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Inter - Bologna (25-09-2016).
Internazionale-trainer Frank de Boer geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Inter - Bologna (25-09-2016).

Internazionale-trainer Frank de Boer heeft complimenten gekregen van Javier Zanetti. De Argentijn is tegenwoordig als vicepresident verbonden aan de club en volgt Inter dus op de voet.

"Hij doet het geweldig", vertelt Zanetti aan Radio Rai. "Het is logisch dat hij het in het begin lastig had en hij moet het Italiaanse voetbal nog steeds leren kennen, maar hij laat zien dat hij een geweldige professional is. Inter groeit wedstrijd per wedstrijd. Hopelijk gaan ze meedoen in de top van de Serie A."

De Boer wisselende afgelopen weekend Geoffrey Kondogbia al na 28 minuten. Zanetti neemt het op voor De Boer, maar wil ook Kondogbia niet afschrijven. "Hij realiseerde zich dat er iets moest veranderen en twijfelde niet om dat te doen", doelt de oud-speler van Inter op de wissel van de Franse middenvelder. "We moeten Kondogbia nu overigens niet afserveren. Hij bracht in die wedstrijd gewoon niet wat Frank wilde."

Inter staat na zes competitiewedstrijden met elf punten op de derde plaats in de Serie A. Alleen Juventus (vijftien punten) en SSC Napoli (veertien punten) doen het voorlopig beter.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner