03.10.2016 20:38

Marchisio op punt rentree te maken voor Juve

Claudio Marchisio wordt met de brancard afgevoerd. Paul Pogba spreekt zijn ploeggenoot nog wat bemoedigende woorden toe. (17-04-2016)
Claudio Marchisio wordt met de brancard afgevoerd. Paul Pogba spreekt zijn ploeggenoot nog wat bemoedigende woorden toe. (17-04-2016)

Claudio Marchisio is bijna hersteld van zijn kruisband blessure. De middenvelder scheurde in april zijn voorste kruisband en miste daardoor ook al het EK. Nu staat de Italiaan voor zijn rentree bij Juventus.

In de thuiswedstrijd tegen Palermo ging het voor Marchisio mis. Na een botsing met Franco Vazquez ging de Italiaan meteen naar de grond, waarna er een brancard aan te pas moest komen om Marchisio van het veld te krijgen.

"Ik ben weer in goede vorm. Ik heb de hele zomer hard gewerkt om mijn revalidatie zo goed mogelijk te laten verlopen en nu komt het beste er weer aan", aldus de dertigjarige controleur op de clubsite.

"Ik heb weer aan kunnen sluit bij mijn ploeggenoten. Ook train ik weer met de bal. Ik voel dat mijn rentree steeds dichterbij komt." Marchisio speelt al sinds 2006 voor de Oude Dame. Alleen één jaar op huurbasis stond zijn eeuwige trouw aan Juventus in de weg. Marchisio speelde al 261 wedstrijden in de Serie A, waarin de middenvelder 32 doelpunten maakte.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner