05.10.2016 16:23

Zaakwaarnemer Darmian claimt interesse Inter

Matteo Darmian zou in de belangstelling van Internazionale staan. De rechtsback van Manchester United is onder José Mourinho uit de gratie geraakt en kwam dit seizoen nog geen minuut in actie in de competitie.

Dat voedt uiteraard geruchten over een transfer voor Darmian, waarbij een terugkeer naar zijn geboorteland Italië voor de hand zou liggen. Fausto Pari, zijn zaakwaarnemer, heeft tegen het Italiaanse radiostation bevestigd dat er ook interesse uit de Serie A bestaat. "We moeten de wil van Manchester United natuurlijk volgen. Er was interesse in hem afgelopen zomer, maar United wilde niet meewerken. Inter was inderdaad geïnteresseerd, de berichten kloppen", aldus Pari.

De belangenbehartiger geeft verder aan dat het met het oog op het nationale team van Italië buitengewoon ongunstig is dat Darmian niet of nauwelijks aan spelen toekomt op Old Trafford. "Hij moet spelen om bij Italië in beeld te blijven. Het is nu pas net oktober, dus we moeten zien wat er gebeurt, maar als de situatie niet verandert moeten we in januari een vertrek naar een andere club overwegen", besluit de zaakwaarnemer zijn relaas.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner