05.10.2016 20:41

'De Vrij kan snel bijtekenen bij Lazio Roma'

Stefan de Vrij (l.) en Wesley Hoedt (r.) zijn klaar voor het trainingskamp van Lazio tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. (10-07-2016)
Stefan de Vrij (l.) en Wesley Hoedt (r.) zijn klaar voor het trainingskamp van Lazio tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. (10-07-2016)

Stefan de Vrij is goed bezig in de Italiaanse Serie A en daarvoor lijkt de centrale verdediger te worden beloond. Volgens Il Messaggero wil Lazio Roma zijn contract openbreken.

De Vrij is alweer bezig aan zijn derde seizoen in Romeinse dient. Door blessureleed moest de oud-Feyenoorder een streep zetten door een groot deel van die tijd. Inmiddels is hij weer helemaal terug en zijn de prestaties van De Vrij zeer goed. De club uit de Italiaanse hoofdstad wil hem dan ook belonen.

Biancocelesti wil het contract van De Vrij namelijk verlengen tot de zomer van 2021. Zijn huidige verbintenis loopt tot medio 2018. Buiten het feit dat De Vrij dan twee jaar langer actief zal blijven in Stadio Olimpico, kan hij rekenen op een flinke salarisverhoging. Daarnaast zullen de Romeinen een vaste transfersom van 35 miljoen euro laten opnemen.

De 24-jarige De Vrij staat momenteel met Lazio Roma op de vierde plaats in de Serie A. Momenteel bereidt hij zich met het Nederlands elftal voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland (vrijdag) en Frankrijk (maandag). Daarna zal hij zich weer bij Lazio melden voor het thuisduel met Bologna.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner