06.10.2016 19:17

De Laurentiis: "Milik gaat Higuaín achterna"

Arkadiusz Milik juicht na een goal voor Napoli tegen Benfica. (28-09-2016)
Arkadiusz Milik juicht na een goal voor Napoli tegen Benfica. (28-09-2016)

Arkadiusz Milik is voortvarend begonnen aan zijn tijd bij Napoli. De Poolse spits rijgt de doelpunten aaneen in Zuid-Italië en de preses, Aurelio De Laurentiis, is laaiend enthousiast over zijn nieuwe afmaker.

Die moest komen omdat Gonzalo Higuaín voor zo'n negentig miljoen euro naar Juventus verkaste, maar de Italiaanse kampioen is niet de enige club die interesse had in de Argentijn. De voorzitter claimt dat naast Atlético Madrid ook Arsenal een bod had uitgebracht, maar niet een dusdanig bod dat het geaccepteerd kon worden. Ook beweert hij dat hij zijn spits een jaar voor de transfer een contractaanbieding deed voor een hoger weekloon dan zijn huidige honorarium in Turijn.

Over Milik, zijn opvolger, is hij niets dan lovend. "Milik is een goede speler, fantastisch zelfs. Ik weet nog toen Gonzalo kwam, er waren destijds een paar mensen die aan hem twijfelden en nu zegt iedereen dat hij van een andere planeet is. En over twee jaar zeggen ze hetzelfde over Milik, let maar op. Dat voetbalgelul zal toch nooit veranderen", aldus de flamboyante preses.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner