11.10.2016 17:35

Roma-coach Spalletti wenst Milik sterkte toe

De steunbetuigingen stromen binnen aan het adres van Arkadiusz Milik. De Poolse spits van SSC Napoli heeft een zware knieblessure opgelopen en is daardoor ongeveer een half jaar uitgeschakeld. AS Roma-coach Luciano Spalletti wenst Milik veel succes toe de komende maanden.

Aanstaande zaterdag staan Napoli en AS Roma tegenover elkaar. "Allereerst wens ik Milik enorm veel sterkte en kracht toe", zijn de aardige woorden van Spalletti in gesprek met Sky Sports Italia. "Milik is een uitzonderlijke spits, maar het feit dat hij niet tegen ons speelt zaterdag betekent niet dat de wedstrijd tegen Napoli opeens makkelijker wordt voor ons. Het ontbreken van Milik heeft geen voordelen voor ons, want ik denk dat de selectie van Napoli sterk genoeg is om zijn verlies op te vangen."

Spalletti schaart Milik in een rijtje met sterke spitsen die Napoli de laatste jaren in de gelederen had, zoals Gonzalo Higuaín, Edinson Cavani en Ezequiel Lavezzi. Zonder Milik zal Napoli proberen de aansluiting met Juventus te houden. De Oude Dame is de gedoodverfde favoriet om dit seizoen opnieuw beslag te leggen op de Scudetto. Napoli geldt samen met AS Roma als een van de outsiders.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner